Aktualno
link
Med vsemi državami v Evropski uniji so razlike v plačah med moškimi in ženskami najmanjše prav v Sloveniji, kjer so ženske v povprečju zaslužile 3,2 odstotka manj kot moški.
Slovenija
link
Stanka Setnikar Cankar premierju ponudila svoj odstop
211
6. marec 2015 ob 14:48 Stanka Setnikar Cankar je po razkritju aplikacije Supervizor, da je v zadnjih desetih letih poleg plače prejela še 636 tisoč evrov avtorskih honorarjev, ponudila svoj odstop.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Rekordno: zahtevani donos na slovenske obveznice pod enim odstotkom
86
6. marec 2015 ob 12:36 Donos do dospelosti slovenskih desetletnih obveznic z zapadlostjo septembra 2024 je padel pod en odstotek (ob 12.00 je znašal 0,92 odstotka) in tako dosegel pomemben mejnik.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
link
Skrivnostne bleščeče lise na Cereri. Dawn prispel do cilja.
1
6. marec 2015 ob 14:50 Sonda Dawn se je utirila v orbito okoli pritlikavega planeta Cerera in začela opazovanja. Znanstvenike begajo nepojasnjene bleščeče lise na površju tega z vodo bogatega objekta.
Več novic ...
Črna kronika
link
Za nesrečo letala ob ljubljanski obvoznici ni bila kriva tehnična napaka
11
5. marec 2015 ob 15:31 Vzrok za nesrečo lahkega letala, ki je pretekli teden zasilno pristalo ob ljubljanski obvoznici, ni bila tehnična napaka.
Več novic ...
Svet
link
V napadih ubito vodstvo sirske uporniške skupine Fronta Al Nusra
53
6. marec 2015 ob 10:19 V letalskem napadu v Siriji je bilo ubitih več vodij džihadistične skupine Fronta Al Nusra, med njimi tudi glavni vojaški poveljnik skupine Abu Homam Al Shami.
Več novic ...
Evropska unija
link
Podpredsednik Evropske komisije Cerarja poziva k obrambi neodvisnosti Banke Slovenije
65
5. marec 2015 ob 17:13 Podpredsednik Evropske komisije Valdis Dombrovskis je v pismu premierju Miru Cerarju zapisal, da so bili ukrepi Banke Slovenije v procesu sanacije bank, zlasti glede izbrisa podrejenih obveznic, ...
Več novic ...
Zdravje
link
Ministrstvo uvedlo nadzor nad oddelkom zdravnika Radana
1
5. marec 2015 ob 18:51 Ministrica za zdravje je zaradi sumov, da je zdravnik Ivan Radan skrajšal življenje bolniku z odmerkom kalija, uvedla izredni upravni nadzor na oddelku nevrološke klinike UKC Ljubljana.
Več novic ...
Lokalne novice
link
Hidria z novimi naložbami za proizvodnjo delov za prestižna vozila v Kopru
12
5. marec 2015 ob 16:31 Spodnjeidrijski koncern je sklenil prodajne pogodbe za več sto milijonov evrov. Denar namerava vložiti tudi v proizvodnjo avtomatiziranih industrijskih linij v Kopru.
Več novic ...
Anketa

Ste zadovoljni z zmagovalno skladbo Eme 2015 - Maraaya in Here For You?

Da.
Ne.
Za zdaj še nisem odločen/-a.
Arhiv
Kazalo