Aktualno
link
Zveza svobodnih sindikatov nasprotuje vladni nameri ukinitve najvišjega dohodninskega razreda. Vlado poziva, naj namesto tega bolje poskrbi za prejemnike minimalnih plač.
Slovenija
link
Cerar in Mramor bosta pojasnila, kaj grški zaplet pomeni za Slovenijo
1. julij 2015 ob 08:28 Predsednik vlade Miro Cerar in minister za finance Dušan Mramor bosta na posebni tiskovni konferenci posvečeni Grčiji med drugim spregovorila o vplivu grških odločitev na Slovenijo.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
Kakšne spremembe v poslovanju NKBM-ja bo prineslo novo lastništvo?
13
1. julij 2015 ob 08:17 Druga največja slovenska banka z več kot 150-letno tradicijo bančništva Nova Kreditna banka Maribor je včeraj dobila nova lastnika.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
link
Caf: Nevtralnost interneta z uredbo bistveno razvrednotena
20
30. junij 2015 ob 16:06 Predstavniki Evropskega parlamenta in latvijsko predsedstvo EU-ja so dosegli kompromis glede ukinitve mobilnega gostovanja - kljub drugačnim napovedim se to ne bo zgodilo že letos.
Več novic ...
Črna kronika
link
Ferlinc: Odločitev Fincev ne vpliva na primer Patria v Sloveniji
407
30. junij 2015 ob 19:33 Odločitev finskega prizivnega sodišča, ki je zavrnilo obtožbe proti predstavnikom Patrie, ne more vplivati na odločitev pravosodnih organov v Avstriji in Sloveniji, je dejal tožilec Andrej Ferlinc.
Več novic ...
Svet
link
Nov predlog Grčije v Bruslju naletel na gluha ušesa
1. julij 2015 ob 07:49 Grčija pričakovano ni poravnala junijskih obveznosti do IMF-a, opolnoči pa se je iztekel tudi dvakrat podaljšani evrski program pomoči.
Več novic ...
Evropska unija
link
Grčija v družbi Zimbabveja, Somalije in Sudana
21
1. julij 2015 ob 07:41 Grčija je postala prva razvita država z neporavnanimi obveznostmi do IMF-a, potem ko ni poplačala 1,6 milijarde evrov.
Več novic ...
Zdravje
link
Skotopični sindrom: Pogled skozi mavrična očala, ki olajšajo branje
3
1. julij 2015 ob 07:25 "Branje je torej tisto, ki je glavni problem, ob njem se otroci v šolskem sistemu zelo hitro spotaknejo in obtičijo, imajo jih za "neumne", a kako naj berejo nekaj, česar ne vidijo dobro."
Več novic ...
Okolje
link
Prihaja daljši vročinski val
14
30. junij 2015 ob 20:01 Že v sredo se bo začelo toplejše vreme in se do konca tedna povzpelo v vročinski val. Ta bo trajal še celoten prihodnji teden, napoveduje agencija za okolje.
Več novic ...
Lokalne novice
link
Med Mirnom in Vrtojbo nastaja gospodarska cona
1
30. junij 2015 ob 17:58 Svet občine Miren-Kostanjevica je podprl podroben prostorski načrt za območje nekdanje gramoznice ob cesti Šempeter-Miren, kjer želi družba Avtocement prevozi urediti gospodarsko cono.
Več novic ...
Anketa

Katero mesto bo Slovenija osvojila v skupini E na koncu kvalifikacij za Euro 2016?

Drugo
Tretje
Četrto
Slabše
Arhiv
Kazalo