Aktualno
link
Le dva tedna po podpisu dogovora in poravnave med mariborsko nadškofijo in bankami upnicami je papež Frančišek za novega mariborskega nadškofa imenoval jezuita, patra magistra Alojzija Cvikla, ...
Slovenija
link
Pada že četrti minister Cerarjeve vlade, na obzorju tudi številka 5?
58
1. april 2015 ob 14:45 Vlada Mira Cerarja bo po sedmih mesecih in pol vladavine, kot kaže, ostala že brez svojega četrtega ministra, saj bo glede na razpoloženje med poslanci razrešen obrambni minister Janko Veber.
Več novic ...
Gospodarstvo
link
DUTB skriva kupnino za terjatve, a naj bi iztržil okoli 100 milijonov
23
1. april 2015 ob 13:11 Kolikšna je bila višina kupnine za sveženj terjatev do ACH-ja , Elana, Adrie Airways in Polzele, DUTB ne razkriva, neuradni podatki pa se gibljejo okoli 100 milijonov evrov.
Več novic ...
Znanost in tehnologija
link
Slovenski "MacGyverji" z Gimnazije Želimlje sestavili najboljši sef na svetu
32
1. april 2015 ob 13:13 Sef, rezultat podviga želimeljskih dijakov na mednarodnem turnirju fizike, je njihov mentor Peter Šlajpah opisal kot "ravno prav zoprn, a vseeno prijazen ". Njihovega sefa ni odprl prav nihče.
Več novic ...
Črna kronika
link
Na zatožno klop zaradi mariborske vstaje sedel prvi policist
2
1. april 2015 ob 16:09 Zoper policista Marka Černela, ki mu tožilstvo očita več kaznivih dejanj, storjenih med opravljanjem službene obveznosti na protestu, je potekal predobravnavni narok.
Več novic ...
Svet
link
Borci IS-ja vdrli v palestinsko begunsko taborišče v Damasku
1
1. april 2015 ob 16:18 Pripadniki džihadistične Islamske države (IS) so vdrli in zavzeli večji del palestinskega begunskega taborišča Jarmuk v sirski prestolnici Damask, v katerem živi 18.000 Palestincev.
Več novic ...
Evropska unija
link
Evropska unija po 30 letih odpravlja sistem mlečnih kvot
17
1. april 2015 ob 08:05 Evropska unija po dobrih 30 letih odpravlja sistem mlečnih kvot. V Bruslju to vidijo kot priložnost, krize v mlečnem sektorju pa ne pričakujejo.
Več novic ...
Zdravje
link
Odvisniki v Ljubljani so ostali brez psihiatra
20
31. marec 2015 ob 17:30 Odvisniki od mamil, ki se zdravijo v Centru za preprečevanje odvisnosti od prepovedanih drog v Zdravstvenem domu Ljubljana Center, so marca ostali brez psihiatra.
Več novic ...
Okolje
link
Foto: Ponekod padala sodra, hladneje in vetrovno bo tudi za praznike
18
1. april 2015 ob 16:12 Slovenijo v prihajajočih velikonočnih praznikih čaka hladnejše vreme z občasnimi padavinami konec tedna, danes pa je osrednjo Slovenijo presenetila celo toča.
Več novic ...
Lokalne novice
link
Kabinska žičnica na Kaninu v roke bovški občini
1. april 2015 ob 15:55 Pogodba o brezplačnem prenosu lastnine kabinske žičnice in restavracije Prestreljenik na občino Bovec je podpisana. To je prvi korak k oživitvi smučišča.
Več novic ...
Anketa

Ste zadovoljni z zmagovalno skladbo Eme 2015 - Maraaya in Here For You?

Da.
Ne.
Za zdaj še nisem odločen/-a.
Arhiv
Kazalo